După Firea, Dăncilă îl copiază pe Boc. Chiar la Cluj

După Firea, Dăncilă îl copiază pe Boc. Chiar la Cluj
| Foto: mediafax

Primarul Clujului, Emil Boc, este lăudat de români că circulă fără bodyguarzi, că folosește cursele aeriene de linie, că merge cu mijloacele de transport în comun sau chiar pe jos de acasă spre serviciu. Ba mai mult, se oprește și vorbește cu cetățenii care îl opresc din drum. 

În aprilie, Gabriela Firea, primarul general al capitalei, a fost surprinsă într-un tramvai, imaginea amintind de o fotografie făcută edilului Emil Boc, tot în 2019, într-un autobuz aglomerat din Bucureşti. Mişcarea menită să aducă popularitate primarului capitalei a fost demascată însă de Ciprian Ciucu, un consilier municipal al Bucureştiului, care arată că Firea este de fapt înconjurată de poliţişti locali şi de alţi angajaţi ai Primăriei Municipiului Bucureşti (PMB).

Marți, preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a fost surprinsă, aşteptând alături de alţi pasageri, în autobuzul care ajută la debarcarea acestora din avion, pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj. 

Preşedintele Partidului Social Democrat a preferat să se deplaseze cu o cursă de linie. Viorica Dăncilă efectuează, marţi, vizite în mai multe locuri din judeţul Cluj. 

Comenteaza