După gratii pentru o căruţă de fier vechi. Prinşi la furat, unul dintre hoţi a devenit agresiv

După gratii pentru o căruţă de fier vechi. Prinşi la furat, unul dintre hoţi a devenit agresiv
| Foto: Arhiva

Doi bărbați au fost arstaţi preventiv pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. 

Conform verificărilor efectuate până în prezent, la data de 27 ianuarie 2019, în jurul orei 14:00, cei doi bărbați, de 20 și 24 de ani, din Câmpia Turzii, au fost surprinși în timp ce încercau să plece cu o căruță încărcată cu materiale feroase și neferoase, materiale care ar fi fost sustrase de pe o proprietate de pe strada Laminoriștilor, din Câmpia Turzii.

Cei doi au fost surprinși de către proprietar și un angajat al acestuia. La solicitarea acestora de a descărca bunurile, cei doi s-ar fi conformat, însă unul dintre bărbați l-ar fi lovit cu un obiect metalic pe angajat, după care s-a urcat în vehiculul cu tracțiune animală și a fugit. Celălalt bărbat a fost prins și reținut până la sosirea
polițiștilor. În urma loviturii primite, bărbatul în vârstă de 37 de ani, din Câmpia Turzii, a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Prejudiciul de circa 900 de lei a fost recuperat.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au depistat și pe bărbatul care a fugit de la locul comiterii faptei.
În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie. Luni, magistrații au emis pe numele bărbaților mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Comenteaza