După Moldovan, clujenii întreabă când dă Protecţia Consumatorilor şi pe la rafturile Auchan şi Carrefour cu produse din carne

După Moldovan, clujenii întreabă când dă Protecţia Consumatorilor şi pe la rafturile Auchan şi Carrefour cu produse din carne
| Foto: HotNews

După ce o echipă de la Protecţia Consumatorilor a descins la carmargeria Moldovan pentru verificări în urma reclamaţiilor din spaţiul public, clujenii se plâng de faptul că şi de la Auchan şi Carrefour au cumpărat carne care mirosea foarte urât. 

O echipă de control a Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Cluj a "descins" în depozitele carmangeriei Moldovan, după ce în spațiul public au apărut reclamații la adresa produselor comercializate.

Unii clujeni, fidelizaţi de carmargeria Moldovan spun că ar fi vorba despre o acţiune a concurenţei şi "Trebuie văzut dacă este adevărat, dar nu cred, pentru ca este o firmă serioasă şi mult apreciată!!".

Însă alţii au spus că, la rândul lor, ar fi cumpărat carne de la Moldovan care avea miros, aşa că au încetat să mai cumpere de la Moldovan. "Din păcate şi eu am luat carne împuţită de la ei aşa că i-am părăsit".

Pe de altă parte oamenii spun că şi la Auchan şi la Carrefour experienţa cu produsele din carne e jalnică şi că ar fi cazul ca Protecţia Consumatorilor să dea şi pe acolo. "La Auchan şi la Carefour nici o carne nu are termen mai lung de 2 zile până expira, adică le ţine în Vest pe rafturi până expiră, apoi le spală, le trimit în România şi le mai dau 3 zile de valabilitate şi le vinde la români (...)

Peştele când îl cumperi, în maxim 20 de ore se strică în frigider. Când cumperi cârnaţi de la firma asta Moldovanu simţi pe gust că are carne stricată în ea. Am cumparat 4 pulpe de pui la Moldovan, una era stricată şi mirosea chiar foarte tare."

Un alt cetăţean confirmă că peştele se strică imediat ce l-ai dus acasă. "Aşa este am dus peştele înapoi şi i-am rugat să-l miroase, dar au refuzat."

Cineva a comentat ştirea cu carmangeria Moldovan şi a spus că în general oamenii poartă o mare parte din vină deoarece le permit comercianţilor un astfel de comportament şi nu sancţionează la timp atitudinea acestora faţă de consumatori.

Citeşte şi: Carmangeria Moldovan își bate joc de clujeni. Produse expirate și reetichetate, descoperite de Protecția Consumatorului

Comenteaza