EBS organizează conferinţa ERP Excellence

EBS organizează conferinţa ERP Excellence
EBS, o companie NTT DATA, a anunţat organizarea, în data de 20 noiembrie, a Conferinţei ERP Excellence.

Conferinţa va reuni importanţi reprezentanţi ai mediului de afaceri transilvănean şi va dezvălui modul în care tehnologia mobilă împreună cu soluţiile software inovative facilitează drumul în atingerea obiectivelor de business.

În cadrul evenimentului ce se va desfăşura la Grand Hotel Italia îăncepând cu ora 10:00, vor avea loc mai multe prezentări, principalel teme abordate fiind SAP ERP - excelența operaţională la nivelul organizaţiei, SAP Hana - inovaţia în tehnologie, SAP Business Mobility - simplificarea utilizării şi accesului la informaţiile de business, CLARVISION ERP - excelenţa în managementul producţiei din România, Clarvision Coduri de bare - tehnologia mobilă în urmărirea producţiei şi Clarvision Business Intelligence - indicatorii de performanţă ai afacerii, pe smartphone și tablete.

ERP Excellence este structurată pe două sesiuni de prezentare ERP şi va include expunerea a trei studii de caz (IAMU S.A., Autonova, Oprea Avicom).

Companie de tradiţie românească, IAMU S.A. Blaj activează în domeniul fabricării şi livrării de produse de mecanică fină din categoria accesoriilor, echipamentelor şi elementelor de completare pentru maşini-unelte şi a componentelor de tehnică liniară. În cadrul evenimentului va fi prezentat studiul de caz al acestei companii, care a reuşit prin implementarea sistemului SAP să îşi simplifice procesele de business şi să îşi crească agilitatea.

Autonova Satu Mare activează şi ea de 60 de ani în domeniul proiectării şi fabricaţiei de echipamente hidraulice de frânare pentru autovehicule şi de piese pentru industria auto, iar cu această ocazie directorul general al companiei, Cristian Şuteu,  va prezenta evoluţia implementării soluţiilor ERP şi Mobile Clarvision la Autonova.

Fondatorul mărcii "Puiul de Crăiești", compania Oprea Avicom, lider pe piaţa cărnii de pui din judeţul Mureş şi important jucător pe piaţa din centrul Transilvaniei, va prezenta studiul de caz al implementării soluţiilor Clarvision ERP, Business Intelligence şi a aplicaţiilor de gestiune a comenzilor pe tablete in cadrul Avicom.

Cu o experienţă de peste 14 ani în externalizarea de servicii IT, EBS s-a impus pe piaţa locală ca partener de succes în domeniul soluţiilor ERP, fiind totodată SAP Certified Value Added Reseller şi furnizor al propriului produs ERP Clarvision. EBS este o companie NTT DATA, parte a Nippon Telegraph and Telecome Corporation (NTT), cel mai mare concern de telecomunicaţii din lume.

Comenteaza