Ediţie aniversară Produs de Cluj | Cei şase ani, sărbătoriţi la Dej

Ediţie aniversară Produs de Cluj | Cei şase ani, sărbătoriţi la Dej
Ediţia Târgului Produs de Cluj, derulată la finele săptămânii trecute, a fost una aniversară, marcând şase ani de la organizarea primului eveniment expoziţional de către Asociaţia cu acelaşi nume, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj.

Cu acest prilej, iubitorii de tradiţii şi folclor românesc au luat parte la cel de-al 66-lea târg, organizat la Dej pentru al şaselea an consecutiv, care a reunit şi în acest an peste 70 de expozanţi, producători şi artizani, parteneri fideli ai asociaţiei, încă de la prima ediţie. 

,,Ne bucurăm de faptul că, uitându-ne în jur, după şase ani de la debut, vedem majoritatea oamenilor cu care am pornit la drum, artişti, meşteşugari şi artizani alături de care am muncit pentru a face din această manifestare o tradiţie pentru judeţul nostru. De asemenea, mulţumim publicului, care a fost alături de noi la fiecare ediţie, în diferitele locaţii unde am poposit, contribuind decisiv la promovarea tradiţiei şi a produselor autentice.", a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Pe parcursul celor trei zile de manifestări, miile de vizitatori prezenţi la acest eveniment derulat la Dej au avut posibilitatea de a vizita zecile de standuri cu produse tradiţionale, de la dulceţuri, zacuscă, siropuri naturale, produse din carne, vinuri şi ţuică de prune, miere de albine şi produse apicole, ceaiuri, precum şi obiecte din lemn, ceramică, bijuterii, păpuşi şi săpunuri naturale.

Caravana produselor tradiţionale îşi continuă traseul prin oraşele ţării, următorul popas fiind la Floreşti, unde în perioada 23-25 iunie 2017 îi aşteaptă în număr cât mai mare pe floreşteni şi nu numai să ia parte la manifestările special organizate cu acest prilej.

Comenteaza