Breaking news News alert Şeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, ridicat de procurorii DNA. Suspect de luare de MITĂ

Şeful  Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj, ridicat de procurorii DNA. Suspect de luare de MITĂ

Sunt 22 de percheziții DNA în mai multe judeţe din ţară. Șeful Inspectoratului pentru Controlul Transportului Rutier Cluj ar fi luat mită. 

Bogdan Durlea, șeful Inspectoratului de Stat pentru Controlul Transportului Rutier (ISCTR) Cluj IT 4, a fost ridicat miercuri dimineață de procurorii DNA, care fac percheziții în 22 de puncte din țară. Potrivit unor surse Digi24, Durlea este suspect de luare de mită și divulgare de informații nedestinate publicității, transmite digi24.ro

Principala suspiciune pe care o investighează anchetatorii este legată de faptul că șeful inspectoratului ar fi luat mită de la transportatori pentru a le acorda acestora avizele necesare transporturilor pe drumurile naționale și autostrăzile din România. Sunt 22 de percheziții la această oră, inclusiv la sediul din Cluj al Inspectoratului condus de Bogdan Durlea. Urmează și audieri care vor avea loc la sediul DNA din Cluj.

Inspectoratul Teritorial nr. 4 are ca arie de responsabilitate judeţele Alba, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj inspector şef teritorial fiind Bogdan Durlea.

Inspectoratul de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR) este organismul tehnic permanent specializat în subordinea Ministerului Transporturilor, asigurând la nivel naţional inspecţia şi controlul respectării reglementărilor naţionale şi internaţionale în domeniul transporturilor rutiere.

Comenteaza