Şeful Poliţiei Cluj: E dureros, toate indiciile duc la suicid. A luat şi viaţa copiilor VIDEO

Şeful Poliţiei Cluj: E dureros, toate indiciile duc la suicid. A luat şi viaţa copiilor VIDEO
Şeful Poliţiei Cluj, Ioan Păcurar, spune că bărbatul care se presupune că s-a sinucis ieri, luând şi viaţa celor doi copii ai săi în lacul Tarniţa, era un om "trist, îndurerat", după ce a văzut înregistarea în care acesta îşi lăsase mesajul de adio adresat mamelor celor doi copii.


"Până mâine încercăm să găsim trupurile, dacă va fi posibil, în lac. Este dureros, vă spun, ceea ce s-a întâmplat, ceea ce se conturează. Toate indiciile duc la faptul că tatăl, împreună cu cei doi copii, au venit aici, au mers pe lac şi au căzut - probabil voit, de către tată. Am văzut şi înregistrările, este dureros", a spus Păcurar, adăugând că din înregistrări reiese că bărbatul nu era fericit. "Era un om trist, îndurerat, dar nu este motivată fapta lui. A luat viaţa a doi copii", a  spus el.


Păcurar spuen că bărbatul a luat copiii de la mamele lor spunând că-i duce la fastfood, le-a cumpărat jucării, au mers acasă, le-a dat copiilor de mâncare şi a înregistrat mesajul de adio. "Din câte ştim au mai fost o încercare sau două de suicid", a spus el.

Vezi înregistrarea declaraţiei şi imagini de la faţa locului:

Vezi ce s-a întâmplat astăzi

Comenteaza