Şeful Poliţiei Rutiere Cluj, trimis în judecată

Şeful Poliţiei Rutiere Cluj, trimis în judecată
Comisarul şef, Alexandru Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere Cluj, a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Acesta va fi judecat în stare de libertate, într-un dosar în care este acuzat că a încasat ilegal, timp de mai mulţi ani, bani pentru chirie de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj, deşi avea în proprietate o locuinţă.

UPDATE 1: Alexandru Mureşan a fost trimi în judecată pentru înşelăciune, iar primul termen al procesului este stabilit pentru 30 septembrie 2013.

UPDATE 2: Parte vătămată în procesul poliţistului Alexandru Mureşan este banca BRD, iar infracţiunea ar avea legătură cu nişte credite pe care acesta le-ar fi cotractat. Familia Mureşan avea un credit de 300.000 de euro la BRD.

UPDATE 3:  "Mureşan a fost trimis în judecată pentru 2 infracţiuni de înşelăciune, 2 de fals în înscrisuri oficiale, 2 infracţiuni de uz de fals şi 5 infracţiuni de fals în declaraţii", a arătat Sebastian Dobrescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj.

Comenteaza