Elena Udrea a plecat cu taxiul de la DNA

Elena Udrea a plecat cu taxiul de la DNA
Pentru că nu avea maşina şi şoferul la dispoziţie, Udrea a luat un taxi după ce a ieşit de la DNA. Pe drum, a stat la taclale cu şoferul.

Elena Udrea și Ioana Băsescu s-au prezentat miercuri la sediul DNA, după ce au fost anunțate de procurori că le-a fost prelungită cu 60 de zile măsura controlului judiciar în dosarul privind campania prezidențială din 2009.

Este vorba despre dosarul în care Elena Udrea este acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită, iar Ioana Băsescu de instigare la abuz în serviciu dacă funcționarul a urmărit obținerea unui folos pentru sine sau pentru altul și instigare la spălare de bani.

Potrivit DNA, în cursul anului 2009, în contextul campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, au fost colectate sume de bani despre care există suspiciunea că au provenit din săvârșirea unor infracțiuni și care au fost folosite ulterior pentru plata unor servicii prestate în campania electorală.

La ieşirea din sediul DNA Elena Udrea nu a fost aşteptată de nimeni, aşa că a luat un taxi.

 "Am rămas fără maşină la plecare, aşa că jurnaliştii au fost extrem de amabili şi mi-au chemat un taxi. Că nici telefon nu aveam cu mine. O experienţă foarte plăcută, domnul Mihai, taximetristul care m-a dus acasă, fiind un bun interlocutor pe teme de politică internă, externă şi administrarea Capitalei.
Şi, fiind bucureştean (din Titan), mi-a promis că mă votează pe 11 decembrie", povesteşte Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

 

 

Comenteaza