Elena Udrea, mesaj din închisoarea din Bulgaria: "Mă rog ca nicio mamă să nu treacă prin asta"

Elena Udrea, mesaj din închisoarea din Bulgaria: "Mă rog ca nicio mamă să nu treacă prin asta"

Elena Udrea a transmis un mesaj din penitenciarul din Bulgaria, prin intermediul partenerului său de viață, Adrian Alexandrov. 

Adrian Alexandrov a postat pe Facebook un mesaj transmis de Elena Udrea, după vizita pe care i-a făcut-o acesteia în penitenciarul din Bulgaria. Fostul ministru spune că este arestată ilegal în Bulgaria, fiind încălcate atât Constituția României, cât și a Decizia Curții de Justiție a UE. Udrea vorbește și despre fiica ei, care „trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară (...) și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!”.

„Va mulțumesc tuturor celor care ați înțeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi da putere să trec peste acest greu moment și îmi da speranța că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetiță mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Va întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, că nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a transmis Elena Udrea.

Elena Udrea va fi adusă în țară după ce decizia de extrădare va rămâne definitivă. Ea are de ispășit o pedeapsă de șase ani de închisoare după ce a fost condamnată în dosarul Gala Bute.

Comenteaza