Elena Udrea, reţinută în dosarul Microsoft. Ea a fost scoasă din DNA cu cătuşe şi jandarmi, iar în arest a ajuns fără cătuşe

Elena Udrea, reţinută în dosarul Microsoft. Ea a fost scoasă din DNA cu cătuşe şi jandarmi, iar în arest a ajuns fără cătuşe
Fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului Elena Udrea a fost reţinută, marţi seară, de procurorii DNA în dosarul Microsoft.

Elena Udrea a ajuns la arestul Capitalei fără a purta cătuşe, lucru care s-a văzut când a ieşit din maşina Poliţiei, deşi la ieşirea din sediul DNA ea era încătuşată.

După ce a fost reţinută în dosarul Microsoft, Udrea a fost scoasă din sediul DNA, cu cătuşe şi flancată de opt jandarmi.

Udrea a fost scoasă din sediul DNA, încătuşată şi înconjurată de opt jandarmi, ea spunându-le jurnaliştilor la ieşire "Ce, vă aşteptaţi la altceva?" şi declarând "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea. Nu poţi pune cătuşe adevărului".

Udrea a fost scoasă din sediul DNA, cu cătuşe la mâini şi flancată de opt jandarmi.

Cum a ieşit din sediul DNA, la întrebările jurnaliştilor, Udrea a răspuns: "Ce, vă aşteptaţi la altceva?".

Totodată, în timp ce se îndrepta spre maşina Poliţiei, Udrea a spus: "Poţi pune cătuşe Elenei Udrea. Nu poţi pune cătuşe adevărului".

Ordonanţa de reţinere a fost emisă la ora 21.40, urmând să expire în 24 de ore.

Comenteaza