Elev clujean, medaliat cu bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie

Elev clujean, medaliat cu bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie
Cristian Alexandru Bolunduţ a câştigat medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Biologie. E elev în clasa a XI-a, la Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca.

Este pentru a doua oară când Cristian Alexandru Bolunduţ aduce la Cluj o medalie internaţională. El a mai obţinut, la ediţia precedentă a Olimpiadei Internaţionale, tot o medalie de bronz.

Olimpiada Internaţională de Biologie din acest an, derulată la Berna (Elveţia) a reunit 240 de concurenţi din 60 de ţări.Români a mai obţinut încă două medalii de bronz, la aceeaşi disciplină.

"Cei trei medaliaţi la această prestigioasă competiţie sunt Oana Elena Băran (Liceul Internaţional de Informatică din Bucureşti), Vlad Coşoreanu (Liceul Teoretic Ovidius din Constanţa) şi Cristian Alexandru Bolunduţ (Liceul de Informatică „Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca), laureat cu bronz şi la ediţia precedentă. Din lotul olimpic al României a făcut parte şi Miruna-Ioana Curea", arată un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei.

Competiţia internaţională s-a derulat în perioada 14 - 20 iulie.

Comenteaza