Elev de la un liceu de elită al Clujului, bătut bestial de către prietenii unui rival în dragoste

Elev de la un liceu de elită al Clujului, bătut bestial de către prietenii unui rival în dragoste
Agresorii tânărul de 16 ani au fost identificaţi printr-un canal de socializare, după autoturismul în care se aflau.

Bogdan are 16 ani, este din municipiul Gherla şi este elev la un liceu de elită al Clujului, la al cărui internat este cazat. Duminică seara acesta se afla în cămin când în curtea liceului şi-a făcut apariţia un tânăr de 19 ani pus pe scandal. După cum a aflat ceva mai târziu, acesta era iubitul actual al fostei sale prietene. Venise împreună cu tânăra - la rândul ei elevă a şcolii şi cazată în acelaşi internat.

Totuşi, ceva l-a oprit pe „cel nou" să declanşeze cearta. Între timp, Bogdan s-a deplasat la un suc într-un restaurant din cartierul Zorilor, situat în apropierea liceului. De acolo i-a trimis un SMS fostei iubite, întrebând-o ce doreşte de la el actualul prieten.

Acest lucru - se pare - a turnat gaz pe foc şi l-a determinat pe A.V. să vină rapid ca să-i arate „fostului" cine-i „şeful". Însă la confruntare nu a venit singur, ci însoţit de câţiva prieteni.

„Eu nu mai sunt cu fata respectivă din luna iunie, de dinainte de vacanţă. Băiatul m-a sunat şi mi-a spus s-o las în pace, după care a apărut la restaurant şi m-a chemat afară să-mi spună ceva. Acolo, în timp ce povesteam împreună, aflat lateral de noi, un prieten de-al lui mi-a tras un pumn puternic în ochi. Eu m-am prăbuşit la pământ şi atunci necunoscutul m-a lovit şi cu piciorul în cap. Imediat după aceea au luat-o, cu toţii, la fugă", mărturiseşte tânărul, cu ochiul tumefiat de pe urma loviturilor încasate.

Din întâmplare, pedagogul de la căminul liceului tocmai trecea prin zonă, astfel că respectivul a fost şi cel care a anunţat ambulanţa şi poliţia. Apoi, printr-un efort colectiv, prietenii victimei au identificat pe reţeaua de socializare Facebook maşina în care se aflau agresorii şi au comunicat datele poliţiei.

Bogdan a fost transportat de urgenţă la UPU, după care medicii l-au redirecţionat spre Clinica de Chirurgie Maxilofacială, pentru examinări de specialitate. Luni dimineaţă, Bogdan, însoţit de un unchi, s-a prezentat la IML Cluj, iar legiştii i-au eliberat un certificat medico-legal în care-i recomandă între 12 şi 14 zile de îngrijiri medicale.

„Mă duc direct la circa de poliţie şi le fac plângere penală tuturor celor din grupul acela, poate se va afla până la urmă cine a fost individul care m-a lovit. Un singur lucru e urât, însă: să vrei să te răzbuni pentru ceva ce-a trecut şi să n-ai curajul s-o faci tu, ci să pui pe alţii, mi se pare un lucru de o mare laşitate", a mai declarat, în încheiere, Bogdan.

Comenteaza