Elev înjunghiat de un coleg pe holul şcolii

Elev înjunghiat de un coleg pe holul şcolii
Un elev de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat de un coleg în vârstă de 16 ani, chiar în incinta unităţii de învăţământ.

Incidentul s-a petrecut miercuri la Liceul "General Magheru" din Râmnicu Vâlcea, unde, pe unul din holurile unităţii de învăţământ, s-a iscat o altercaţie între doi elevi ai şcolii. Unul dintre cei doi a scos un briceag cu care i-a produs celui cu care se afla în conflict o tăietură în zona gâtului. 

Reprezentanţii IPJ Vâlcea au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că incidentul s-a produs înainte de începerea cursurilor, pe fondul unui conflict spontan. 

"Conflictul a avut loc în şcoală, spontan. Victima are 17 ani, iar agresorul 16. Poliţiştii au fost sunaţi prin intermediul 112. La faţa locului s-a deplasat Grupa Operativă, fiind efectuată cercetarea la faţa locului, sub coordonarea procurorului, pentru stabilirea întregii derulări a evenimentului. Victima a fost transportată la spital", a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Alina Teodorescu.

Ea a adăugat că agresorul urmează să fie audiat de poliţişti şi procurori.

"Agresorul a fost identificat şi este în custodia poliţiştilor. Urmează să fie condus către audieri, la sediul Poliţiei", a spus reprezentantul IPJ Vâlcea.

Potrivit medicilor de pe Ambulanţă, elevul rănit a sângerat foarte mult, lama de cuţit străpungându-i traheea. A fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean Vâlcea, unde a fost operat.

 

Comenteaza