Elevii artişti, primii la un concurs de testare a cunoştinţelor de circulaţie

Elevii artişti, primii la un concurs de testare a cunoştinţelor de circulaţie
Echipa formată din elevi de la Liceul de Arte Plastice „Romulus Ladea” din Cluj-Napoca au ocupat locul 1 la faza judeţeană a unui concurs de educaţie rutieră, derulat la nivel naţional de Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Faza judeţeană a concursului, de la Cluj, a fost organizată de Inspctoratul Judeţean de Poliţie şi s-a desfăşurat în 27 mai, participând 13 echipe.

Fiecare echipă a susţinut câte petru probe de concurs: completare a chestionarelor cu întrebări generale cu privire la conduita în trafic îndemânare în conducerea bicicletei, cunoaştere şi respectare a semnificaţiei indicatoarelor rutiere şi arbitraj.

Locul I a fost ocupat de echipa de elevi de la Liceul de Arte Plastice "Rolumus Ladea" din Cluj-Napoca, locul 2 de echipa care a reprezentat municipiul Gherla - elevi la Liceul teoretic "Petru Maior" şi de la Şcoala Generale nr. 1, locul 3 de echipa municipiului Turda, alcătuită din elevi de la liceul teoretic "Liviu Rebreanu" şi de la şcoala generală "Andrei Şaguna.

Echipa de la Liceul de Arte Plastice "Rolumus Ladea" din Cluj-Napoca va participa în luna iunie la faza naţională a concursului.

 

Comenteaza