Elevii de 10, premiaţi de Boc

Elevii de 10, premiaţi de Boc
Elevii clujeni care au obţinut media 10 la examenul de bacalaureat din acest an au fost premiaţi astăzi de către primarul Emil Boc.

La nivelul municipiului Cluj-Napoca şapte elevi au obţinut nota maximă la fiecare dintre cele trei probe de la examenul de bacalaureat. Tinerii au fost astăzi premiaţi de către Emil Boc, care le-a înmânat diplome și un premiu în valoare de 1.000 lei.

"Municipalitatea clujeană îi premiază pe elevii de 10 de la bacalaureat cu un premiu simbolic de 1000 de lei, dar cel mai important lucru, cred eu, este acela de a fi modele pentru clujeni, prentru tinerii care se prătesc pentru examene. Vreau sa vă felicit în numele clujenilor şi vă spun că ne mândrim cu ceea ce voi ați făcut. Clujul s-a situat într-un loc fruntaș în clasamentul naţional şi pentru asta vă felicit în numele clujenilor. De asemenea, adresez mulţumiri şi aprecieri şcolilor care v-au pregătit pentru că este un efort constant. Ca Primărie pot să vă spun un singur lucru: pentru noi susținerea învățământului preuniversitar este una dintre cele mai importante priorități pentru acest oraş", a declarat Emil Boc

Înmânarea premiilor a avut loc în prezența conducerii Inspectoratului Școlar Județean Cluj și a directorilor școlilor de unde provin elevii.

Vezi şi: 10 ore de învăţat pe zi pentru nota 10,00 la Bac

Comenteaza