Elon Musk, acasă la Dracula. Cu ce ar fi fost primit miliardarul în România

Elon Musk, acasă la Dracula. Cu ce ar fi fost primit miliardarul în România
| Foto: Reuters

Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, alături de alți miliardari și vedete de la Hollywood au ales să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. 

O stână turistică din Poiana Brașov a fost locația la care au cinat aseară miliardarii sosiți în România pentru a petrece de Halloween.

Oaspeții au fost aduși pe rând, în minivanuri. O porțiune din drumul care duce spre restaurant a fost luminată cu făclii în stânga și în dreapta, iar din interior s-au auzit bătăi de tobe, dar și zgomote misterioase ca într-un film de groază. Au fost întâmpinați de gazdele din România în jurul orei 19:30 cu pâine, sare și țuică de prune, potrivit stirileprotv.ro.

Conform sursei citate, Musk ar fi printre musafirii care au ajuns deja în România și care au petrecut aseară la stâna din Poiana Brașov. Locația este renumită pentru pâinea fierbinte, abia scoasă din vatră, adusă la mesele oaspeților.

Un Tweet postat de Elon Musk la ora 20:38, cu mesajul „Pâinea proaspăt coaptă și produsele de patiserie sunt sunt unele dintre marile bucurii ale vieții", ar confirma prezența miliardarului în Poiana Brașov.

Petrecerea s-a ținut în interiorul localului și în curtea din spate, departe de privirile curioșilor.

Detalii au răzbătut după ce unii participanți au postat imagini pe rețelele sociale. S-au purtat ținute inspirate din serialul Game of Thrones, iar unii și-au acoperit chipurile cu măști sau picturi. Efecte speciale și lumina discretă au întregit atmosfera.

Printre celebritățile care s-ar afla pe lista invitaților la petrecerea care va avea loc la Bran ar fi actriţele Angelina Jolie şi Julia Sandstrom, dar şi Sergey Brin, fondator al Google, Steve Jurvetson, fondator al Hotmail şi membru în conducerea Space X, fondată de Musk, Luke Nosek, co-fondator al Pay Pal şi Larry Page, co-fondator al Google.

Comenteaza