Foto Emil Boc: "Dacă puteți face un bine, să îl faceți!". Cadouri pentru vârstnicii de la Centrul de îngrijire din Cluj-Napoca

Primarul Clujului, Emil Boc, a păstrat tradiţia şi mers în Ajunul Crăciunului în vizită la Centrul de îngrijire și asistență pentru vârstnici, unde a împărţit cadouri. 

"În fiecare an, cu ocazia Crăciunului sunt prezent la Centrul de îngrijire și asistență Cluj-Napoca, pentru a oferi cadouri din partea comunității noastre.

Am avut plăcerea să întâlnesc patru cetățeni din Ucraina care sunt găzduiți la centru. Am avut parte de o nouă întâlnire plină de emoții și le mulțumesc tuturor pentru primirea călduroasă.

Cred că e important să vorbim și despre această parte din viață și, mai ales cu ocazia Crăciunului, să ne gândim la cei cărora le este greu.

Astfel, de fiecare dată pun pe această pagină fotografii de aici, în pragul Sărbătorilor, pentru a mulțumi personalului și tuturor celor implicați în activitatea centrului de îngrijire, dar și pentru a transmite un mesaj simplu: dacă puteți face un bine, să îl faceți!", a transmis edilul Clujului. 

Comenteaza