Emil Boc, despre Constanța: "Aveți tot ce, poate, noi ceilalți privim cu invidie"

Emil Boc, despre Constanța: "Aveți tot ce, poate, noi ceilalți privim cu invidie"
| Foto: turist.info

Emil Boc a remarcat dorința constănțenilor de a ocupa un loc fruntaș în „competiția” orașelor din România. Primarul Clujului a participat la Constanța, la alegerile Organizației Județene a PNL.

”Avem și la Constanța echipa liberală, echipa PNL. N-am venit să vă dam niciun fel de lecție, ați fost în Transilvania secole de-a rândul, sub o presiune străină, dar adevăratele caractere se călesc în luptele dure cu adversarii. De ce vă admir? Îl admir pe domnul Huțucă pentru capacitatea de a face echipă. Când ai o echipă, în componența domnului Lupu, a domnului Chițac, asta înseamnă să fii lider cu adevărat. Domnule Cîțu, vom avea o nouă stea consolidata pe cerul Romaniei, Constanța! Aveți tot ce poate noi ceilalți ne uităm cu invidie. Aveti un potential pe care poate noi nu il avem“, a declarat Emil Boc, citat de Replica Online.

Premierul României, Florin Cîțu, a explicat, la Constanța, de ce este esențial ca primarii PNL să se implice activ în comunitățile lor. El susține că românii votează primari care aduc o viață mai bună cetățenilor și a dat exemplul lui Emil Boc sau Ilie Bolojan, informează stiripesurse.ro.

Comenteaza