Foto Emil Boc invită din nou comunitatea clujeană la sport. Proiectul „Străzi deschise” continuă

„Străzile deschise” continuă și în această duminică, iar de această dată, strada Iancu de Hunedoara va fi deschisă pentru practicarea sportului în aer liber. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, invită comunitatea la mișcare.

„Cluj-Napoca: Vă invităm să faceți sport! Proiectul „Străzi deschise” continuă - duminică deschidem strada Iancu de Hunedoara pentru pietoni, pentru practicarea sportului în aer liber”, a transmis edilul într-o postare pe Facebook.

Mișcare în cartierul Grigorescu

„Duminică, 2 octombrie, de la ora 16.00, deschidem o nouă stradă pentru pietoni, pentru activități sportive în aer liber - strada Iancu de Hunedoara din cartierul Grigorescu. Acțiunea din această săptămână este dedicată în special copiilor, fiind un eveniment realizat în parteneriat cu echipa „Fugi în curtea școlii”. Astfel, copiii se vor putea bucura de activități precum baschet, fotbal, tenis de masă, badminton, leapșa, rațele și vânătorii etc.

În perioada 23-30 septembrie municipiul Cluj-Napoca s-a alăturat orașelor de pe întreg continentul în promovarea unui stil de viață sănătos, la inițiativa Comisiei Europene, prin zeci de activități desfășurate în cadrul Săptămânii Europene a Sportului. Acțiunea este implementată în cadrul proiectului cu finanțare europeană AGORA - unde Municipiul Cluj-Napoca este lider de proiect”, a mai transmis Emil Boc.

Comenteaza