Video Emil Boc, la „shopping” în Oser. Ce și-a cumpărat primarul municipiului Cluj-Napoca: „Este locul unde se întâlneste trecutul și prezentul”

Emil Boc, la „shopping” în Oser. Ce și-a cumpărat primarul municipiului Cluj-Napoca: „Este locul unde se întâlneste trecutul și prezentul”
| Foto: Facebook - Emil Boc

Primarul Emil Boc a fost sâmbătă, în zi de târg la piața de vechituri Oser din municipiul Cluj-Napoca, unde și-a achiziționat produse alimentare și diverse alte lucruri.

„Tocmai m-am întors din Oser, unde am fost și la piața de vechituri, dar am fost și am cumpărat produse agroalimentare. Oserul sau piața de vechituri e locul unde se întâlneste trecutul și prezentul și, de asemenea, un loc unde poți găsi tot felul de lucruri la prețuri ieftine, în egală măsură și produse agroalimentare de calitate.

Edilul a prezentat ce și-a cumpărat de la Oser și a invitat oamenii să meargă acolo când pot. Acesta mai afirmă și că trebuie să ne susținem producătorii locali, motiv pentru care a cumpărat o pâine făcută pe vatră. 

Totodată, el și-a luat din piață și ouă de la o doamnă care avea în grădină găinile și puteau fi văzute acolo. În plasa de cumpărături a primarului s-a regăsit și un borcan de miere de albine. Edilul s-a bucurat că și-a găsit și alune de pădure, dar și cireșe de la Cireșoaia.

Acesta și-a găsit și o pereche de pantofi sport, „foarte buni și ieftini”, afirmă el, care să-l ajute la un mers lejer prin oraș. Emil Boc și-a cumpărat și o pungă de roșii.

„Îmi voi planta și răsadurile, cât de curând, ca să avem și roșiile noastre românești, de la Apahida cum se spune”, a mai precizat Boc, care a cumpărat și un buchet de flori (bujori).

„Cu o sumă de bani modică, poți să îți cumperi produse de la producători locali și să-i încurajăm să producă în continuare. Să îi susținem, pentru că aceștia sunt și la bine, și la greu alături de noi”, a mai spus primarul din Cluj-Napoca

Edilul și-a cumpărat pentru colecția sa o monedă de 50 de penny britanică, de pe vremea Jocurilor Olimpice de la Londra. El afirmă că, din când în când mai adună astfel de monezi vechi pentru a completa colecția de numismatică.

Vizita lui Emil Boc în Oser a durat aproape două ore.

Comenteaza