News alert Emisia Realitatea TV, oprită de CNA. Rareş Bogdan: Nu am crezut că voi trăi aşa ceva!

Emisia Realitatea TV, oprită de CNA. Rareş Bogdan: Nu am crezut că voi trăi aşa ceva!

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii "Jocuri de Putere", a anunţat că CNA a decis suspendarea emisiei postului Realitatea TV în data de 17 ianuarie, preţ de 10 minute.

"Fără precedent, au decis SUSPENDAREA Emisiei! Astăzi 15 ianuarie 2019 - Ora 10.15 - 13.00, Ședința CNA! Abuz fără precedent. Nu am crezut că voi trăi așa ceva! Din cauza relatărilor din dată de 10 august, noaptea de 10/11 august și perioada 11-15 august..... SE SUSPENDĂ Emisia RealitateaTv. Acum pentru 10 minute în ziua de 17 ianuarie. INCREDIBIL. Nu îmi vine să cred! Am fost acuzați de incitare la violență și dezinformare privind evenimentele din 10 august. Mi s-a spus că imaginea a ceea ce s-a întâmplat în 10 august a fost “viciată” de RealitateaTv și în special de către mine și invitații “Jocuri de Putere”, Doru Maries, Oreste Theodorescu, Oana Stănciulescu, Grigore Cartianu. NU ÎMI VINE SĂ CRED, sunt pur și simplu ȘOCAT! 6 dn 11 au votat pentru întreruperea Emisiei la propunerea lui Radu Călin Cristea. Pe lângă suspendarea emisiei ne-au dat și o amendă de 15.000!", a scris jurnalistul Rareş Bogdan pe Facebook.

Consiliulul Național al Audivizualului a decis în şedinţa de marţi să suspende emisia din data de 17 ianuarie a Realităţii TV pentru 10 minute, între orele 19.00 şi 19.10, pentru modul în care postul a relatat evenimentele din 10 august 2018, de la mitingul Diasporei din Piaţa Victoriei. 

Comenteaza