E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de pe strada Brâncuşi

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat lucrările de pe strada Brâncuşi
E.ON Gaz Distribuţie a finalizat o parte a lucrărilor de modernizare a reţelei de gaz de pe strada Constantin Brâncuşi, care fac parte dintr-un proiect de investiţii care vizează înlocuirea de conducte şi branşamente, în lungime de aproximativ 4 kilometri, pe străzile Constantin Nottara, Constantin Brâncuşi, Eftimie Murgu, Ion Pop Reteganu şi Lunetei din Cluj-Napoca.

Investiţia, a cărei valoare totală depăşeşte 1,6 milioane lei, asigură îmbunătăţirea parametrilor de distribuţie a gazelor naturale pentru consumatorii din zonă, se arată într-un comunicat al companiei.

„Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie a gazelor naturale, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale, în cursul zilei de miercuri, 2 octombrie, începând cu ora 08:00, pe străzile: Constantin Brâncuşi, Septimiu Albini şi Horticultorilor. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 21:00. Compania noastră solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al E.ON Gaz Distribuţie la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Romtelecom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)", conform sursei citate.


E.ON Gaz Distribuţie regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca reluarea alimentării cu gaze naturale pentru toţi consumatorii afectaţi să se realizeze cât cât mai repede posibil, se arată în comunicatul companiei.

Etichete
Comenteaza