Video Eurovision 2018 | Un bărbat a sărit pe scenă şi a smuls microfonul. Ce a urmat

Eurovision 2018 | Un bărbat a sărit pe scenă şi a smuls microfonul. Ce a urmat
| Foto: EPA

Incidentul s-a petrecut în timpul finalei Eurovision 2018, care a avut loc sâmbătă seară, la Altice Arena din Lisabona, Portugalia, în timp ce cânta reprezentanta Marii Britanii. 

Potrivit BBC, intrusul care a dat buzna pe scena Eurovision 2018 ar fi spus: "Pentru naziştii din presa britanică, vrem libertate".

Reprezentanta Marii Britanii a rămas fără microfon timp de aproximativ 20 de secunde, până i s-a adus un altul, iar în tot acest timp a bătut din palme.

A reuşit să îşi ducă la bun sfârşit piesa, dar, spre final, s-a putut vedea că fusese destul de afectată.

European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociaţie a televiziunilor publice din Europa, organizatorul Eurovision, a transmis pe site-ul oficial al competiţiei: "Regretăm faptul că scena a fost invadată în timpul interpretării reprezentantului Marii Britanii de la marea finală Eurovision Song Contest, de la Lisabona, din această seară. Persoana responsabilă a fost reţinută de poliţie. Cântăreţei britanice SuRie şi echipei sale le-au fost oferită opţiunea de a cânta din nou, dar au decis să nu o facă, pentru că au fost foarte mândri de performanţa ei şi au decis că nu există niciun motiv să cânte din nou".

Marea Britanie a participat anul acesta la Eurovision cu piesa "Storm", interpretată de SuRie.

 

Comenteaza