EVENIMENT. Costin a demisionat de la şefia Blocului Naţional Sindical

EVENIMENT. Costin a demisionat de la şefia Blocului Naţional Sindical
Liderul Blocului Naţional Sindical, Dumitru Costin, a anunţat astăzi că demisionează de la conducerea BNS, pentru că protestele de marţi au fost un eşec, iar măsurile de austeritate nu au putut fi evitate, după ce moţiunea de cenzură de ieri nu a fost votată de suficienţi parlamentari.
El a spus că îşi depune mandatul la Consiliul Naţional al BNS, care se va întruni la începutul lunii viitoare, pentru a decide dacă îi acceptă sau nu demisia. El şi-a motivat decizia spunând că, din punctul lui de vedere, mişcarea sindicală a fost un eşec, moţiunea a trecut şi măsurile de austeritate vor fi puse în aplicare.

BNS va da în judecată toţi miniştri Cabinetului Boc pentru tăierea pensiilor şi a salariilor şi va acorda sprijin juridic bugetarilor şi pensionarillor care decid să dea în judecată Guvernul, a mai anunţat Dumitru Costin, citat de Mediafax.

în urmă cu aproximativ două săptămâni, Dumitru Costin a demisionat din Consiliul de Administraţie al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, a spus atunci preşedintele Casei, Lucian Duţă.
Comenteaza