Eveniment de film, la Cluj. O femeie a gonit cu maşina de la Gherla până la Cluj, pentru a-şi salva tatăl, care suferise un infarct. A provocat însă un accident

Eveniment de film, la Cluj. O femeie a gonit cu maşina de la Gherla până la Cluj, pentru a-şi salva tatăl, care suferise un infarct. A provocat însă un accident
O femeie de 29 de ani de lângă Gherla a făcut un adevărat raliu până la Institutul Inimii, după ce tatăl său a suferit un infarct.

Un eveniment de film dramatic s-a petrecut vineri, la Cluj. O femeie de 29 de ani şi-a transformat ad-hoc maşina în ambulanţă, pentru a-şi salva tatăl de la moarte. Din păcate, a pus un şofer al Companiei de Transport Public în ipostaza de a frâna brusc, pe Calea Moţilor. Din această cauză, o bătrânică a căzut şi a fost dusă la Urgenţe.

Informaţia a fost publicată de jurnalistul Ion Novăcescu, pe blogul său. În ciuda traficului aglomerat dintre cele două localități, dar mai ales a celui din zona centrală a Clujului, trecând pe roșu, claxonând disperată și mergând și pe contrasens, "Doamna Kamikaze" a ajuns în fața Primăriei clujene în 38 de minute. La 11:47, Opelul în care se afla M.A.L., în vârstă de 29 de ani, a ajuns pe str. Moților, în dreptul Institutului Inimii. Din față, pe contrasens, venea regulamentar, un autobuz nou al CTP, plin cu călători.  Femeia n-a mai stat pe gânduri și a virat brusc la stânga, peste linia continuă dublă. Noroc că șoferul CTP a fost atent și a avut reacții bune, frânând brusc. Din nefericire, frânarea bruscă a provocat o busculadă în autobuzul 30, determinând căderea și lovirea mai multor călători. Cel mai grav lovită a fost o bunicuță de 80 de ani, M.V., care a fost dusă la Urgențe. Se pare că aceasta nu a suferit fracturi. La ora la care redactez această știre nu se cunoaște care-i starea de sănătate a bărbatului suferind de infarct, scrie Novăcescu.

Etichete
Comenteaza