EVENIMENT. După ce multiplexurile şi-au umflat conturile pe seama Avatar, filmul ajunge şi la Republica

EVENIMENT. După ce multiplexurile şi-au umflat conturile pe seama Avatar, filmul ajunge şi la Republica
După ce multiplexurile din Cluj au vândut mii de bilete la proiecţiile apreciatei pelicule Avatar, filmul ajunge în sfârşit şi la cinematograful Republica, de astăzi.
"Deocamdată merge destul de bine, dar nu cât ne aşteptam", a arătat un angajat al cinematografului fără să precizeze numărul de bilete vândute până acum.

Filmul este proiectat la orele 14,17, 20 şi 23 iar un bilet întreg costă 10 lei. Studenţii primesc acces la orice spectacol pentru doar jumătate din sumă.
Cinematograful Republica are o capacitate de 962 locuri, dintre care "câteva zeci" au fost ocupate la prima proiecţie a filmului, de astăzi de la ora 14.

Amintim că proiecţia filmului Avatar a declanşat o adevarata isterie
la multiplexurile Odeon şi Cinemacity din Polus şi respectiv Iulius Mall. Clujenii au fost nevoiţi să-şi facă rezervări cu mai multe zile înainte pentru a putea fi siguri că găsesc bilete disponibile, deşi preţurile ajungeau la 21 de lei. în trei săptămâni, cele două multiplexuri au vândut 26.000 de bilete şi au încasat peste o jumătate de milion de lei.

De menţionat de asemenea că pelicula a fost difuzată în multiplexuri în trei dimensiuni, în vreme ce la cinematograful Victoria aceasta va fi proiectată în regim normal.
Comenteaza