Evenimentul Cluj Heroes, un fenomen încă de la prima ediție

Evenimentul Cluj Heroes, un fenomen încă de la prima ediție
La Cluj are loc miercuri, 26 noiembrie, unul dintre cele mai mari evenimente inspiraționale ale anului, Cluj Heroes.

Născut din dorința de a le oferi tinerilor clujeni exemple de succes și modele demne de urmat chiar din comunitatea noastră, Cluj Heroes a strâns peste 600 de înscrieri pe site-ul oficial al evenimentului. Pentru a afla mai multe despre acest eveniment devenit peste noapte un adevărat fenomen local, care a reușit să capteze atenția atât de multor tineri încă de la prima ediție, am luat legătura cu organizatorii.

Am reușit să stăm de vorbă cu domnul Vasile Godîncă-Herlea, managing partner al CITR și reprezentant al echipei de organizare CITR Group.

Î: Despre ce este vorba în eveniment și cum ați reușit să convigeți atât de mulți tineri clujeni să participe?

Vasile Godîncă-Herlea: Cluj Heroes este un eveniment inspirațional dedicat tinerilor, care urmărește să le prezinte acestora câteva dintre poveștile de succes ale unor clujeni care și-au îndeplinit visul. Încercăm prin acest concept să le punem la dispoziție tuturor celor aflați la început de drum (elevi, studenți, proaspăt absolvenți), niște modele care să îi inspire în a își construi propriile povești de succes. Ne dorim să le oferim prin acest eveniment o experiență cât mai plăcută, într-o atmosferă relaxantă, dar totodată plină de conținuturi valoroase și motivante, care să deschidă noi perspective pentru ei și să îi încurajeze pentru un start frumos în viața asta complicată de "om mare". Tocmai de aceea am făcut toate eforturile pentru ca evenimentul să nu aibă o taxă de participare și să le dăm tinerilor posibilitatea de a se încrie GRATUIT pe site-ul www.clujheroes.com. De asemenea, le punem la dispoziție un welcome coffee și un brunch, care să îi țină în formă, așa încât să reziste ok la maratonul de 14 povești de succes care îi așteaptă. Dar mai presus de toate, le oferim ocazia de a dialoga cu speakerii, de a pune întrebări în timpul conferinței și de a îi aborda direct pe aceștia în pauza dintre sesiuni. Cred că de fapt asta este marea frumusețe a acestui eveniment: faptul că le dă celor din public șansa de a își putea confirma veridicitatea poveștilor prezentate, de a pune întrebări și de a afla direct de la sursă adevărul despre drumul către succes și împlinire al celor 14 invitați.

Î: Cum a luat naștere Cluj Heroes? De ce ați ales să organizați un astfel de eveniment?

Vasile Godîncă-Herlea: Noi, asociații CITR, avem fiecare câte o astfel de poveste în spate: am pornit de la mai nimic și am evoluat prin muncă și sacrificiu personal, prin enorm de multe suișuri și coborâșuri. Nu e deloc ușor, pentru că succesul nu vine de la sine, "pe o pernă de catifea roșie". Dar nu e nici imposibil! Trebuie să lupți pentru visul tău, iar de multe ori cea mai grea luptă o duci chiar cu tine însuți. Ai nevoie în astfel de momente de cumpănă de modele, de exemple care să îți confirme că într-adevăr se poate și că nu e zadarnică toată strădania asta.
Așadar, motivul pentru care am creat Cluj Heroes este acela de a încerca să îndeplinim visul tinerilor studenți ce am fost și noi cândva, atunci când căutam cu însetare modele din care să ne inspirăm și să ne motivăm.

Î: De ce la Cluj?

Vasile Godîncă-Herlea: Pentru că aici au început și poveștile noastre, aici a început și povestea CITR. Așa că nu puteam începe un proiect atât de îndrăzneț și cu perespective așa frumoase niciunde în altă parte decât acasă, la Cluj. E drept însă că pe viitor intenționăm să extindem conceptul la nivel național și ne-am propus ca în primăvara lui 2015 să organizăm deja ediția a doua de Cluj Heroes, dar și primele ediții în alte orașe mari din țară. Sperăm așadar ca feedback-urile după evenimentul din 26 noiembrie să fie bune și să ne auzim cu bine și la următoarele ediții de Cluj Heroes.

Conceptul, organizat de CITR Group, a fost realizat cu sprijinul Universității Babeș Bolyai și al echipei Amprenta Advertising, dar și al asociațiilor studențești din Cluj.

Comenteaza