Evitaţi astăzi Calea Turzii: e nenorocire! Ce a spus Boc FOTO

Evitaţi astăzi Calea Turzii: e nenorocire! Ce a spus Boc FOTO
Pe Calea Turzii se circulă astăzi groaznic. Mai bine să nu verificaţi ce vă spunem noi!

Traficul rutier pe Calea Turzii este bulversat astăzi serios, pe sensul de urcare spre cartierul Zorilor. Se merge bară la bară chiar de jos. Treci de semaforul din "Cipariu" şi, când să accelerezi, trebuie să pui frână. Bagi frumos într-a-ntâia şi faci minimum 20 de minute până în deal. Dacă ai o Dacie veche, e sigur că îţi fierbe lichidul de răcire, aşa că zona trebuie evitată.

Până sus, nu înţelegi care e motivul. Apoi te dumireşti. Se lucrează în zona sensului giratoriu. Până acum se muncea mai mult noaptea, dar depăşirea termenului de finalizare a lucrărilor a schimbat lucrurile. Acum se munceşte şi ziua. După cimitir sunt parcate utilaje, care blochează o bandă, iar breteaua de pe Calea Turzii spre strada Observator este închisă şi se asfaltează banda până la intersecţia cu Republicii.

Lucrările ar fi trebuit să fie încheiate la 1 octombrie, dar termenul a fost depăşit. Chiar şi aşa, primarul Emil Boc a spus ieri că "lucrările sunt finalizate".

Citeşte şi: Boc: Lucrările la Calea Turzii sunt finalizate. Vezi cum arată!

Aflat la congresul notarilor, Emil Boc a vorbit despre nebunia de dimineaţă de pe Calea Turzii. "Știu că au fost probleme cu traficul spre locul de desfășurare a congresului, ca urmare a lucrărilor ce au loc la o arteră de intrare în oraș, dar vă promit că în acest weekend ea va fi dată în circulație", a spus primarul.

Comenteaza