EXCLUSIV: CARE SUNT NOILE MEDICAMENTE din LISTA COMPENSATELOR - "Jocuri de Putere", de la ora 22.00. DIALOG despre sănătatea românilor între Rareş Bogdan şi ministrul Sănătaţii, Nicu Bănicioiu

EXCLUSIV: CARE  SUNT NOILE MEDICAMENTE din LISTA COMPENSATELOR -
România plăteşte un sfert de secol de incompetenţă politică, având un număr record de bolnavi de cancer, inima şi hepatită. Reforma sistemului sanitar stă pe umerii celui mai tânăr ministru al Sănătăţii de după revoluţie. Eşecul său poate încheia cariera politică a lui Victor Ponta. Îl va salva Nicolae Bănicioiu?

În această seară, de la ora 22.00, urmăreşte "Jocuri de Putere" pentru a afla de la ministrul Sănătăţii ce aduce noua listă a medicamentelor compensate, cum va reuşi să oprească exodul medicilor şi cum poate scădea mortalitatea din secţiile de Terapie Intensivă.

Vei afla cum se risipesc banii din sistem, cine face afaceri din medicamentele incurabililor şi cât adevăr se află în sintagma "mafia din spitale". Vom lămuri dacă sunt de vină managerii pentru administrarea proastă a banului public, sau plătesc fără vină pentru subfinanţarea sistemului sanitar.

De asemenea, vei descoperi câţi copii se află pe listele de aşteptare pentru o intervenţie chirurgicală şi dacă mai există vreo ţară din Europa unde tratamentul pentru boli cronice este aşteptat cu lunile.

Răspunsurile în această seară, de la ora 22.00, de la Rareş Bogdan şi invitatul său, la "Jocuri de Putere", numai la Realitatea Tv!

 

Comenteaza