EXCLUSIV ONLINE - DJ Boroş: „Dozatorul nu a murit, doar s-a ridicat la cer şi curge cu fericire peste noi”

EXCLUSIV ONLINE - DJ Boroş: „Dozatorul nu a murit, doar s-a ridicat la cer şi curge cu fericire peste noi”
Acum, DJ Boroş vrea să reintre pe piaţă, ca să folosească notorietatea pe care i-a asigurat-o, săptămâna trecută, un concurs naţional în care a ajuns pe locul secund. Clujeanul Mihai Bogdan Pop este instructor de dans pentru elevii unei şcoli din Mănăştur, dar a ajuns vedetă în urmă cu 15 ani, când a lansat piesa „Dozatorul”, cunoscută printre primele piese dance din România.
Concursul, organizat de MTV, urmărea să stabilească cea mai bună piesă a ultimilor 15 ani, iar „Dozatorul” a fost pe punctul de a-l câştiga. În final câştigătoare a fost piesa „20” de la Voltaj, însă nimeni nu-şi face iluzia că întrecerea a fost corectă. „A fost categoric fraudă, nici nu se pune problema”, spune DJ Boroş, pentru faptul că, în ciuda susţinerii puternice a piesei „Dozatorul” de către blogosfera românească, piesa „20” era în orice moment cu câteva zeci de voturi peste piesa clujeanului. „Eu sunt foarte mulţumit oricum, principalul câştigător sunt eu”, i-a spus Boroş reporterului ziuadecj.ro. Acum, pentru că în ultimele două săptămâni „am răspuns non-stop la telefoane de la ziarişti”, acesta vrea să folosească notorietatea pentru a reintra pe scenă.

A şi compus deja o piesă de sezon, „Nu ne poate lua Crăciunul nimeni”, pentru care vrea să filmeze şi un videoclip. „Piesa este despre cei care vor să fure Crăciunul. Am două poliţiste care vor apărea unde se întâmplă lucruri ciudate, ca nişte apărători ai Crăciunului, şi luptă cu cei care vor să-l fure. Încercăm să obţinem autorizaţie ca să folosim o maşină de Poliţie în videoclip, dar dacă nu o vom obţine, o să cumpăr un girofar, am văzut unul în piaţa Mărăşti”, spune acesta. În piesă, DJ Boroş introduce şi hitul său, „Dozatorul”: „Dozatorul nu a murit, doar s-a ridicat la cer şi curge cu fericire peste noi”, a explicat el.

DJ Boroş este cunoscut pentru cele două albume ale sale, produse de Sandi Deac şi Ovidiu Buhăţel de la Desperado – „Mereu” şi „Povestiri din lumea dozatorului”. Mihai Bogdan Pop a mai avut o tentativă de a se întoarce în lumea showbiz-ului, în 2005, sub numele DJ Plus, dar între timp a renunţat; acum, cu noile piese, Pop vrea să folosească din nou vechiul nume, Boroş, cunoscut din nou în urma competiţiei MTV. Între timp, „încă de când am ieşit din scenă”, „DJ Boroş predă cursuri de dans elevilor de la şcoala Eugen Pora din Mănăştur, pentru 25 de lei pe lună. Părinţii sunt mulţumiţi: „Sunt foarte mulţumită pentru că ştie să lucreze cu copiii, nu strigă la ei”, spune Gabriela Maxim, a cărei fiică, Denisa, face cursuri de dans cu DJ Boroş de o lună.
Comenteaza