Excursie de cosmar. 62 de copii de gradinita au fost inghesuiti intr-un autocar prea mic VIDEO

Excursie de cosmar. 62 de copii de gradinita au fost inghesuiti intr-un autocar prea mic VIDEO
Copiii unei gradinite au avut parte zilele trecute de o excursie de cosmar. 62 de prichindei au fost inchesuiti, alaturi de zece insotitori, intr-un autocar de doar 53 de locuri.

Incidentul, care a stârnit, pe buna dreptate, revolta parintilor, s-a petrecut joi la gradinita "Paradisul Piticilor" din Dej, cand copiii din grupele mari au fost dusi intr-o excursie de o zi la Targu Mures.

Problema a fost ca desi parintii au platit pentru a-si trimite prichindeii in conditii decente, s-au trezit ca cei 62 de copii, impreuna cu zece insotitori, au fost inghesuiti intr-un autocar cu o capacitate de doar 53 de locuri. Situatia putea fi chiar mai drastica, insa unii parinti au renuntat sa-si mai lase copii sa plece cand au vazut cum stau lucrurile, inforemaza dejeanul.ro. 

La intoarcere, la fata locului si-au facut aparitia politistii dejeni, care l-au verificat pe soferul firmei de transport ce a acceptat sa porneasca la drum cu un autocar supraplin. De altfel, el a fost si sanctionat pe motiv ca a avut un limbaj injurios la adresa unor persoane din locul respectiv.

Directoarea gradinitei, Lucretia Iftimi, a recunoscut ca micutii au stat inghesuiti in autocar, dar a afirmat ca opririle dese si frumusetea excursiei i-a facut pe copii sa uite de acest lucru.

În acest cau urmeaza sa fie sesizate si autoritatile competente in verificarea licentelor de transport, care vor stabili daca se vor lua si alte sanctiuni.

Comenteaza