Foto "Exemplu" pentru tinerii din Cluj?! Prefectul stundenţilor UBB, revoltat că vloggerul instigator la viol a fost reţinut

"Exemplu" pentru tinerii din Cluj?! Prefectul stundenţilor UBB, revoltat că vloggerul instigator la viol a fost reţinut

Prefectul studenților din Universitatea Babeș Bolyai, Tudor Mureșan, nu este de acord cu arestarea vloggeru-lui Colo după ce acesta a instigat la viol. Tudor Mureșan nu vede un pericol public ca acesta să fie anchetat în libertate și consideră totul un joc de imagine al polițiștilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Avem violatori, pedofili si alte a scris persoane care au savarsit infractiuni din zona asta si care au primit condamnari cu suspendare sau poate unii chiar au fost achitati. Vloggerul asta (de care n-am auzit pana la scandal) nu e nici violator, nici pedofil, e “doar” tembel si tocmai a fost retinut pentru 24 de ore, cu propunere de arestare preventiva. Ori Politia Romana are nevoie de un tun mediatic care sa le mai spele din incompetenta lor in cazurile de violenta impotriva minorilor, ori dubla masura le domina judecata, ori am inteles gresit procedura penala. Da va rog sa imi spuna cineva care este starea de pericol a ordinii publice pe care acest individ o creează, în acest moment, dacă ar fi în libertate? P.S.: for my own safety, nu sunt de acord cu ce zice el in clip (dar asta e alta discutie)”, a scris acesta pe Facebook. 

"Exemplu" pentru tinerii din Cluj?! Prefectul stundenţilor UBB, revoltat că vloggerul instigator la viol a fost reţinut

Vloggerul „Colo”, pe numele său real Alexandru Bălan, a fost eliberat şi va fi în control judiciar pentru 60 de zile, după ce aseară a fost arestat pentru 24 de ore. 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza