Experienţă traumatizantă: o tânără a fost luată cu forţa din propria casă de trei necunoscuţi

Experienţă traumatizantă: o tânără a fost luată cu forţa din propria casă de trei necunoscuţi
O tânără de doar 19 ani a trăit luni seara o experienţă de-a dreptul traumatizantă. Trei persoane au tăbărât, neinvitate, în casa sa, şi au obligat-o să le urmeze.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 22:00, cei în cauză ar fi intrat fără drept în locuința unei tinere de 19 ani din Cluj-Napoca, pe care ar fi determinat-o să îi urmeze într-un taximetru, împotriva voinței sale.

În urma verificărilor efectuate de către polițiști, persoana vătămată a fost găsită, împreună cu cele trei persoane bănuite, într-un apartament de pe strada Mehedinți.

"În urma probatoriului administrat, faţă de femeia de 20 ani din Cluj-Napoca și cei doi bărbați de 20, respectiv 34 ani, din Cluj-Napoca și comuna Vultureni, a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută de Codul penal, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza