EXPLOZIE în Cluj: Și-a improvizat o ”centrală termică”, dar și-a distrus casa

EXPLOZIE în Cluj: Și-a improvizat o ”centrală termică”, dar și-a distrus casa
| Foto: ISU Cluj

O explozie a avut loc luni seara într-o locuință din Sânmarghita, comuna Mica, județul Cluj. Deflagrația s-a produs la o instalație de încălzire improvizată. 

Imediat dupa explozie, omul a reușit să iasă singur din casă. Deși explozia nu a fost urmată și de un incendiu, pereții casei au fost avariați.

”Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această seară pentru înlăturarea efectelor negative ale unei explozii, care s-a produs la o instalație improvizată de încălzit.

La fața locului s-au deplasat o autospecială pentru stins incendii și, preventiv, un echipaj SMURD, unde au găsit o casă de locuit afectată de rabufnirea puternică.

Locatarul a reușit să iasă singur în afara locuinței până la sosirea pompierilor. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi necesar transportul la spital. Evenimentul nu a fost urmat de incendiu”, a transmis ISU Cluj, într-un comunicat de presă.  

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza