Foto Explozie într-o casă din Cluj. Un bărbat a suferit arsuri

Explozie într-o casă din Cluj. Un bărbat a suferit arsuri
Explozie într-o casă din Cluj. Un bărbat a suferit arsuri
Explozie într-o casă din Cluj. Un bărbat a suferit arsuri
Explozie într-o casă din Cluj. Un bărbat a suferit arsuri

Două autospeciale și un echipaj SAJ au fost dislocate în această dimineață pentru a stinge un incendiu, urmat de o explozie, care a cuprins o casă din Cornești.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Conform ISU Cluj, solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 7.30, iar în momentul sosirii la fața locului, casa ardea în totalitate, locatarul casei fusese evacuat și primea îngrijiri de la echipajul SAJ.

"Din spusele martorilor, bărbatul, în vârstă de cca 80 de ani, a încercat să verifice butelia de gaz, moment în care s-a aprins jetul de gaz. Deși a încercat să se evacueze singur, acesta a fost surprins de explozie înainte să poată ajunge în afara casei. Mai mulți localnici, aparținători ai bărbatului și membrii ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei Cornești au asigurat prima intervenție după producerea exploziei și au reușit să evacueze bărbatul surprins de explozie înăuntrul casei, înainte ca locuința să fie cuprinsă în totalitate de flăcări", precizează ISU Cluj.

Bărbatul a primit asistență medicală de urgență de la echipajul SAJ, fiind în stare de conștiență și cooperant, cu arsuri la nivelul spatelui și a feței. Flăcările au fost stinse în limitele în care au fost găsite de pompieri, evitând propagarea acestora la anexele din gospodărie și la casele din apropiere.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza