Explozie urmată de incendiu: totul a pornit de la nişte borcane de murături VIDEO

Explozie urmată de incendiu: totul a pornit de la nişte borcane de murături VIDEO
O familie clujeană a fost la un pas să rămână fără agoniseala de o viaţă marţi după-masa, după ce gospodăria lor a fost cuprinsă de flăcări. Totul a pornit de la nişte borcane de murături uitate în sobă.

Incendiul, izbucnit în jurul orei 17:30 în Fizeşu Gherlii, a pornit de la bucătăria de vară a unei familii din localitate, după care s-a extins cu repeziciune şi la casa propriu-zisă.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere de la Detaşamentul de Pompieri Dej, care au reuşit să stingă flăcările în aproximativ o jumătate de oră.

Potrivit dejeanul.ro, tot incidentul s-a petrecut din cauza unei oale cu borcane de murături lăsată nesupravegheată la fiert în soba din bucătăria de vară a gospodăriei. Jarul din sobă ar fi căzut pe covorul din încăpere, care a luat foc, iar, ulterior, a cuprins o butelie de gaz care a explodat.

Cu ajutorul sătenilor, proprietarii locuinţei au reuşit să-şi scoasă bunurile din casă înainte de a fi mistuite de flăcări sau afectate de acţiunea pompierilor.

Comenteaza