Foto Expoziție de mașini de epocă în centrul Clujului. Oamenii au putut admira „bijuterii” de la Dacia, Aro, dar și Porsche, și Cadillac

Retromobil România, a început Retro Parada Tomanei ediția 2022 la Cluj-Napoca, unde pasionații proprietari și-au expus modelele rare pentru ochii curioșilor din Piața Unirii.

În cadrul celei de a V-a ediția a Festivalului de creativitate ZAIN - Design Expressions, care se desfășoară în Piața Unirii din municipiul Cluj-Napoca, oamenii și-au putut delecta privirile cu niște superbe modele de mașini de epocă de la diverse mărci, precum cele naționale, Dacia, Aro, dar li de la constructorii străini de la Cadillac și Porsche.

Retro Parada de Toamnă începe la Cluj

În acest an, Retro Parada Toamnei ediția 2022, organizată de către Retromobil România, a luat startul chiar la Cluj-Napoca.

„Ca în fiecare an, Retro Parada Toamnei trage cortina peste sezonul de evenimente pe care RETROMOBIL CLUB ROMANIA le organizează cu vehicule istorice. Pe măsură ce alte locații vor fi confirmate ele vor fi adaugate cronologic. Am fi bucurosi ca cei care vor participa la evenimente să vina însoțiti de copii și adolescenți, cărora le vom împărtăși cu bucurie pasiunea noastră! Mulțumiri anticipat celor care vor distribui fotografii și filme realizate in cadrul evenimentelor. Vă așteptăm! 1 octombrie - Cluj-Napoca - Piața Unirii [...]”, au scris cei de la Retromobil România într-o postare pe Facebook.

Comenteaza