Video Foto "Fain la Cluj": Ce mai circulă pe şoselele din oraşul comoară

"Fain la Cluj": Ce mai circulă pe şoselele din oraşul comoară

Clujenii care postează pe Info Trafic Cluj-Napoca se minunează cu ce mai circulă unii pe şoselele din oraş şi se întreabă dacă numai lor li se pare periculos, mai mult decât haios, să fii coleg de bandă cu asemenea specimene. 

O maşină cu remorcă, mai mai să îşi piardă "bagajele", care de fapt sunt bidoane cu vopsele şi multe alte lucruşoare care par a fi deşeuri din construcţii se plimba cu remorca neasigurată pe strada Corneliu Coposu zilele acestea. "Vezi că faci mizerie, și așa e destulă fratelo", i-a transmis un clujean şoferului cel harnic. 

"Vezi CĂ pierzi valoarea pe Corneliu Coposu", a scris nefericitul şofer care a dat ochi cu remorca şi i-a asigurat celebritatea pe Facebook. Cei care i-au comentat postarea s-au întrebat dacă nu cumva "LCN e prescurtarea de la LASĂ CĂ NU-I BAI".

Oamenii se întreabă dacă ar fi mare lucru pentru unii să bage gunoiul în saci când îl transportă. Sau măcar să arunce o prelată peste el. "Da, că te costă să plateşti un container de oraş de 5 stele. Să te duci tu după unu CA ăsta, pericol public!", scriu alţii. 

Pe de altă parte, pe Bulevardul Muncii au ieşit porcii la "păscut" la şosea. "Dacă nu aveți porc de Crăciun, îl găsiți pe ăsta pe b-dul Muncii! Caută familie!", a scris cel care l-a filmat. 

Oamenii au glumit serios pe seama porcului, dar alţii au atras atenţia că acolo tot timpul sunt liberi pe stradă şi porci şi cai. "Bucurați-vă, că nu este urs", spun alţii. Şi da, porcul fiind cam slăbuţ mulţi au căzut de acord că a plecat "şi el la cantină să mănânce ceva. Se vede că a fost la dietă în ultimul timp". 

Tot de pe Info Trafic Cluj poliţiştii clujeni se pot inspira pentru a porni în căutarea şoferului care "Și-a uitat ușile la depozit". "No, care mai are curaj sa facă o asemenea aroganță?", "Fain la Cluj", scrie deasupra fotografiei cu pricina. "Fain la Cluj": Ce mai circulă pe şoselele din oraşul comoară

Comenteaza