Familie de români, accident GRAV în Italia: Mamă și fiică moarte, tată și fiu răniți

Familie de români, accident GRAV în Italia: Mamă și fiică moarte, tată și fiu răniți
| Foto: mantovauno.it

O familie de români a fost implicată într-un grav accident rutier în Italia. Două femei au murit pe loc, iar doi bărbați au fost răniți.

Teribilul accident a avut loc duminică, 27 noiembrie 2022, într-o intersecție din localitatea Bozzolo, din provincia Mantova.

Din primele informații reiese că în accident au fost implicate un autoturism Opel Corsa, la bordul căruia călătorea familia de români, și unul Hyundai IX20, în care se aflau doi soți de naționalitate italiană.

Potrivit publicației locale Mantova Uno, două femei de naționalitate română și-au pierdut viața în urma impactului dintre cele două mașini, iar soțul și fiul uneia dintre cele două victime au suferit răni grave.

La volanul autoturismului cu familia de români se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani, iar pe locul din dreapta tatăl acestuia.

Pe bancheta din spate se aflau mama șoferului, în vârstă de 45 de ani și bunica acestuia, în vârstă de 70 de ani, scrie rotalianul.com.

Ambele femei au decedat pe loc în urma impactului, în timp ce șoferul de 21 de ani și tatăl său au fost transportați în stare gravă la spital.

Au fost transportați la spital în stare critică și cei doi soți din mașina Hyunday, un bărbat în vârstă de 59 de ani și o femeie în vârstă de 44 de ani.

Comenteaza