Fanii Untold își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției DJ Mag Top 100

Fanii Untold își pot vota festivalul favorit în cadrul competiției DJ Mag Top 100

Pentru acest an, publicația britanică DJ MAG a deschis voturile pentru fanii festivalurilor din întreaga lume. TOP 100 Festivals va lua în calcul și opțiunile unor DJ de top, dar important în clasamentul final va fi votul participanților, al celor care merg în fiecare an la evenimentul favorit.

Fanii pot alege să voteze pentru oricare festival, din oricare colț al lumii (mare, mediu sau mic) și este modul în care participanții pot fi parte la cel mai extins poll dedicat industriei muzicii electronice. 80% din rezultate aparțin celor care se implică în procedura de vot, restul de 20 % aparținând unor artiști incluși în Top 100 DJ Mag.

În acest an va fi pentru prima dată când votul fanilor festivalurilor va face diferența. Voturile pot fi înregistrate până în data de 29 aprilie, rezultatele finale urmând să fie anunțate pe data de 26 mai.

În 2019 DJ Mag a lansat un clasament, Top 50 Festivals, dedicat celor mai mari evenimente ale lumii, iar Untold Cluj a fost poziționat pe locul opt, devansând festivaluri de renume și cu tradiție. Atunci votul a aparținut în totalitate DJ-ilor. VOT, AICI!

Organizatorii Untold au anunțat câțiva artiști care vor urca pe scenele festivalului la ediția din acest an - Above and Beyond, Afrojack, Dj Snake, David Guetta, Iggy Azalea, Eric Prydz, Pussycat Dolls, Steve Aoki, The Script, Amelie Lens, Charlotte de Witte, Lost Frequencies Live, Paul Kalkbrenne, Dub FX şi Rudimental.

Până în prezent au fost achiziţionate jumătate din abonamentele puse la vânzare pentru ediţia din 2020. Abonamentele pentru festival pot fi cumpărate de pe site-ul Untold şi au preţuri pornind de la 159 de euro, la care se adaugă taxe.

Etichete
Comenteaza