Fără petreceri în noaptea de Înviere! Fără muzică și dans! Maximum 10 persoane invitate acasă

Fără petreceri în noaptea de Înviere! Fără muzică și dans! Maximum 10 persoane invitate acasă
| Foto: zf.ro

Prefectul Capitalei a lansat un avertisment înainte de Paști. Acesta a declarat că acasă, de Paști, putem primi maximum zece invitați și, pe cât se poate, e bine să fie din aceeași familie.

El a atras atenţia că, în cazul în care vor fi descoperite petreceri în cluburi, acestea vor fi închise pentru mai multă vreme.

”Petrecerile de acasă nu pot fi făcute. Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe. Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe. Cel mai bine ar fi să limităm numărul de persoane cu care ne întâlnim. Nu există o regulă specifică, dar dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior. Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica

Comenteaza