Video Fast & Furious de Cluj | Șofer, căutat după o cursă nebună prin oraș, pe contrasens și pe trotuar. Fugea de polițiști

Fast & Furious de Cluj | Șofer, căutat după o cursă nebună prin oraș, pe contrasens și pe trotuar. Fugea de polițiști
| Foto: gherlainfo.ro

Cursa, desprinsă, parcă, din filmele de acțiune, s-a derulat în centrul orașului Gherla. Polițiștii îl caută pe șofer, mai ales că acesta a produs și un accident.

"Cursa" a început marți, în jurul orei 17.00, după ce polițiștii l-au observat pe șofer în timp ce depășea neregulamentar și circula pe contrasens, între Livada și Gherla. 

Acesta și-a continuat drumul cu viteză infernală prin Gherla, urmărit de polițiști. În centrul orașului, șoferul a fost la un pas să lovească câțiva pietoni, care traversau pe zebră, iar, apoi, a lovit o dubă care i-a ieșit în cale. Potrivit Gherlainfo, șoferul nu a oprit nici atunci, ci a urcat pe trotuar, unde a rulat câțiva zeci de metri printre pietoni, a pătruns pe un rondou de flori, a pus un copac la pământ și și-a continuat drumul spre Dej. Din primele informații, șoferul conducea un autovehicul marca Audi, de culoare gri, cu număr străin, probabil de Marea Britanie (UK). Acesta este căutat acum de polițiști, în vederea identificării și luării măsurilor legale.

Comenteaza