Feleacu: A făcut accident şi a fugit de la faţa locului

Feleacu: A făcut accident şi a fugit de la faţa locului
Băut la volan, a făcut accident şi a fugit de la faţa locului. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Floreşti. În urma accidentului, o femeie de 60 de ani a ajuns la spital în stare gravă.

"Un conducător auto care circula pe DJ 103T, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi ar fi acroşat o femeie de 60 ani care se deplasa pe marginea părţii carosabile. În urma coliziunii, femeia a fost proiectată în canalul de apă pluvială de pe marginea carosabilului, fiind rănită grav, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei. În jurul orei 23:30, poliţiştii au depistat bărbatul implicat, stabilind că este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din localitatea Feleacu", se arată într-un comunicat remis presei.

Tânărul avea o alcoolemie de de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier şi luarea măsurilor legale care se impun.

Etichete
Comenteaza