Femeia din Cluj care a murit în Muntenegru şi-a salvat fiica de la moarte VIDEO

Femeia din Cluj care a murit în Muntenegru şi-a salvat fiica de la moarte VIDEO
Femeia din Cluj care a murit în urma accidentului din Muntenegru şi-a salvat fiica de la moarte. Aceasta din urmă se afla în autocarul groazei, dar a scăpat cu răni uşoare. Cele două au fost proiectate din autocarul căzut în prăpastie. Apropiaţii povestesc că o bucată de stâncă a căzut înspre ele iar mama şi-a protejat fiica cu preţul vieţii.

Cele Două femei, mamă şi fiică, se aflau în autocatul impicat în accidentul din Muntenegru. Fiica a fost adusă de la Bucureşti la Cluj astăzi de către tatăl ei. Trupul neînsufleţit al mamei a fost depus la capela din cimitirul central. La căpătâiul sicriului, l-am găsit pe fratele femeii. Acesta spune că sora sa şi-a salvat fiica. "Au fost aruncate din autocar", spune fratele femeii, Vasile Mocan. "Dana, fiica, a văzut când a căzut o bucată de stâncă pe cap. Probabil ca s-o salveze pe fiică. Ca soră, aşa ceva mai rar. Fiecare să aibă aşa o soră".

Familia femeii decedate deţine un magazin de feronerie şi o firmă de încărcat stingătoare în Cluj.Napoca. Fratele spune că Aurora Morar a mers în Muntenegru să ia o pauză de la muncă.

În zona unde este magazinul şi casa familiei Morar toţi vecinii au numai cuvinte de laudă la adresa femeii decedate în tragicul accident.

Primarul Emil Boc a transmis condoleanţe rudelor. "Am dispus dimineaţă să i se acorde un loc în cimitirul central", a spus Boc. "Am transmis condoleanţe şi vom sprijini cu tot în măsura în care suntem solicitaţi".

De asemenea, prefectul Gheorghe Vuşcan a stat de vorbă cu soţul victimei. "I-am prezentat condoleanţele mele şi ale instituţiei pe care o reprezint. Era împreună cu fiica lui, care fusese împreună cu mama şi a scăpat ca prin urechile acului din acest autobuz al morţii", spune Vuşcan.

Aurora Morar avea trei copii, două fete şi un băiat însurat. Fiica cea mare nu a mers în excursie cu mama şi sora ei deoarece avea programată nunta în septembrie. Înmormântarea femeii va avea loc mâine în cimitirul central de la ora 13.

Reporter: Alin Golban
Operator: Lorant Ersek

 

Comenteaza