Femeia jandarm lovită la protest, internată în spital. Ce spun medicii

Femeia jandarm lovită la protest, internată în spital. Ce spun medicii
| Foto: Andreea Alexandru/Mediafax

Potrivit Jandarmeriei Române, femeia jandarm lovită de mai mulţi protestatari în Piaţa Victoriei a fost internată la Spitalul Floreasca din Capitală.

Femeia ce făcea parte din forţele de ordine ale Jandarmeriei şi care a fost lovită de mai mulţi protestatari a fost internată la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Floreasca, cu un traumatism care, din primele informații, ar putea fi oo fractur la coloana cervicală. Femeia a fost prinsă în mulţime alături de un alt coleg jandarm, unde au fost loviţi de mai mulţi protestatari. Alţi protestatari au intervenit, însă, şi au făcut scut, pentru a-i apăra pe cei doi.

Jandarmii au intervenit în forţă, vineri seara, cu gaze lacrimogene şi tunuri de apă, în Piaţa Victoria, pentru a dispersa protestatarii aflaţi în faţa sediului Executivului.

Până la acest moment, 247 de persoane prezente la mitingul din Piaţa Victoriei au avut nevoie de îngrijiri medicale, între care nouă jandarmi. Dintre persoanele asistate, 16 au fost transportate la spital, patru fiind jandarmi.

Comenteaza