Femeia rănită grav în accidentul de la Borşa a murit. O fetiţă de 3 ani a rămas orfană

Femeia rănită grav în accidentul de la Borşa a murit. O fetiţă de 3 ani a rămas orfană
| Foto: gherlainfo.ro

Femeia şi fiica acesteia, în vârstă de 3 ani, au fost grav rănite în accidentul rutier care a avut loc în 5 septembrie 2018, în localitatea clujeană Borșa. Şoferul vinovat era băut şi a fugit de la locul accidentului.

Ursuţ Andrea, femeia în vârstă de 25 de ani care a fost rănită, în urmă cu o săptămână, alături de fiica sa de doar 3 ani, după ce a fost lovită cu maşina de un şofer băut, a decedat, anunţă Marius Pop, pe Info Trafic jud. Cluj, iar reacţiile nu au întârziat să apară: 

Bogdan Andrei Roba Este prea usoara pedeapsa pentru alcool

Diana Bunea Sa se odihneasca in pace si sa se indure Domnul de familia ei si mai ales de acel copil. Iar vinovatul sper sa primeasca ceea ce merita!

George Horvat Pedepse aspre pentru cine se urcă băut la volan, altfel se pare că nu se învață. Ai băut,nu conduci. Conduce exclusiv cel ce nu a băut. Din păcate fără educație e foarte greu, doar cu forța merge la unii. Dumnezeu s-o odihnească.

Dacian Bodog Pana legea nu se înăsprește și cei prinși la volan băuți nu vor face pușcărie plus anularea permisului, nimic nu se va schimba. Condoleanțe familiei si Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe mămica.

Turbojack Cluj Vorbitul la telefonul tinut la ureche ar trebui sa fie la fel de incriminat .

Şoferul vinovat, un bărbat de 43 de ani din Borşa, care avea o alcoolemie de  3,22 g/l în sânge, a fugit de la locul accidentului, fiind prins ulterior după ce a mai produs un accident rutier, însă fără victime. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

O cameră de supraveghere din zonă a surprins momentul accidentului şi fuga şoferului vinovat.

Comenteaza