Update Femeie de afaceri din Baia Mare infectată cu Covid-19 ar putea replica în Maramureș dezastrul din Suceava. A fost la Balul Operei Cluj (+ DREPT LA REPLICA)

Femeie de afaceri din Baia Mare infectată cu Covid-19 ar putea replica în Maramureș dezastrul din Suceava. A fost la Balul Operei Cluj (+ DREPT LA REPLICA)

Stela Săsăran este o cunoscută femeie de afaceri din Baia Mare.

UPDATE: Stela Săsărman a revenit cu un drept la replică privind acest articol:

Femeie de afaceri din Baia Mare infectată cu Covid-19 ar putea replica în Maramureș dezastrul din Suceava. A fost la Balul Operei Cluj

Femeie de afaceri din Baia Mare infectată cu Covid-19 ar putea replica în Maramureș dezastrul din Suceava. A fost la Balul Operei Cluj

Revenim cu noi informații cu privire la cazul afaceristei băimărene infectată cu COVID-19, care a băgat în sperieți medicii din trei spitale din Baia Mare. Vă prezentăm în cele ce urmează informații din surse medicale cu privire la cazul femeii care a fost la un pas (sau este încă) să transforme Maramureșul în a doua Suceavă.

Un amănunt important de menționat este faptul că, în afara comunicatului în care se anunță că i s-a deschis dosar penal, autoritățile județene nu oferă informații pe această temă, scrie actualmm.ro. 

Cine este Stela Săsăran

Stela Săsăran este o cunoscută femeie de afaceri din Baia Mare, firma acesteia, Meditech, ocupându-se de livrarea de echipamente medicale pentru spitale. Conform surselor, ea ar fi călătorit destul de mult în ultima vreme prin diferite țări din Europa și nu numai. Ultima țară în care ar fi călătorit, înainte de a fi confirmată ca fiind infectată cu noul coronavirus, a fost Franța. 

Potrivit surselor ActualMM.ro, băimăreanca a fost prezentă la Balul Operei din Cluj-Napoca. Acea se întâmpla în data de 29 februarie, cu aproximativ două săptămâni înainte de a prezenta primele simptome care au dus-o, de altfel, la situația prezentată astăzi. Mai multe, AICI!

Comenteaza