Femeie de serviciu, agresată de primar. "Ai votat cu contracandidatul meu"

Femeie de serviciu, agresată de primar.
Scandal la primăria din localitatea Gârbău, județul Cluj. Femeia de serviciu, în vârstă de 47 de ani, susține că a fost agresată chiar de edilul care tocmai a câștigat alegerile, pe motiv că ea ar fi votat cu un alt candidat.

Scena s-ar fi petrecut în biroul proaspătului primar, iar femeia susține că șeful ei i-a sucit mâna la spate, și ea, pe fondul unor probleme cu tensiunea, a suferit un șoc și a ajuns la spital.

Femeia de serviciu povestește cu groază ce s-a întâmplat în biroul primarului. Primarul în vârstă de 40 de ani a câștigat al treilea mandat din partea PNL, iar contracandidatul său din partea PSD, pe care l-ar fi preferat femeia de serviciu, a pierdut.

Mariana Baciu, femeia de serviciu, a declarat pentru ProTV: "Mă simt umilită și fără nicio dreptate. Dacă noi suntem oameni simpli, ajung alții la putere să ne domine totul după ce că muncim pe 850 de lei ne mai și umilesc. Am zis că vreau o schimbare și nu știu ce l-a deranjat."

Primarul neagă incidentul și spune că totul este o înscenare a adversarilor săi politici, care s-ar fi folosit de naivitatea femeii și ar fi îndemnat-o să lanseze acuzații fără temei.

Gheorghe Lucian Broaină, primarul comunei Gârbău: Am rugat-o pe colega mea să meargă să își facă treaba, pentru care e angajată în fișa postului.

Reporter ProTV: Ea spune că nu ați rugat-o, ci ați urlat la ea și ați agresat-o?!

Primar: Este părerea dânsei, eu nu am ce să declar, nu știu dacă este vreo sesizare făcută, încă nu mi s-a adus nimic la cunoștință.

 

Etichete
Comenteaza