Femeie găsită moartă în propria casă, pe Horea. I-a explodat apartamentul VIDEO

Femeie găsită moartă în propria casă, pe Horea. I-a explodat apartamentul VIDEO
O femeie a murit în propria casă, pe strada Horea, înecată cu fum, într-un bloc din vecinătatea sediului Ambulanţei. A lăsat gazul pornit iar după o vreme a aprins un chibrit. Pompierii ajunşi la faţa locului au găsit-o cu chibriturile în mână, astfel că acum Poliţia ia în calcul varianta sinuciderii.

Femeia în vârstă care a decedat este o fostă profesoară de chimie şi locuia la etajul doi al unui bloc vechi de pe strada Horea din vecinătatea sediului Ambulanţei. Aceasta locuia singură în apartament şi a fost găsită cu chibriturile în mână.

Deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic care a mistuit apartamentul de trei camere de pe strada Horea. Pompierii au fost nevoiţi să spargă uşa pentru a intra în locuinţă. Din păcate, a fost prea târziu.

Bătrâna locuia singură, după ce divorţase în urmă cu 20 de ani. Vecinii spun că se temea că va rămâne fără apartament.

"După ce a divorţat soţul s-a recăsătorit şi a murit şi a doua soţie ... de aia se plângea că ar vrea să-i ia apartamentul", a povestit un vecin.

Un verişor al femeii a venit la faţa locului.

"Era o femeie foarte cumsecade, minunată.. nu ştiu ce s-a inamplat. Are o fată în străinătate", a menţionat verişorul.

Explozia a avut loc în apropierea Serviciului de Ambulanţă Cluj.

Şeful Ambulanţei Cluj, Horea Simu, spune că femeia a fost găsită decedată când echipajele au ajuns la faţa locului. "Bănuiesc că motivul decesului e suflul exploziei, dar doar legistul poate spune cauza decesului", spune Simu.

Poliţia anchetează cazul pentru a stabili cum s-a acumulat gazul în apartament. Anchetatorii iau în calcul varianta sinuciderii, după ce în mâna femeii a fost găsită o cutie de chibrituri.

Etichete
Comenteaza